Засідання кулінарної ради облспоживспілки

Актуальні проблеми подальшого розвитку ресторанного господарства на засадах вітчизняного та зарубіжного досвіду обговорено нещодавно на засіданні кулінарної ради облспоживспілки.

У її роботі взяли участь окремі керівники районних кооперативних організацій, їх заступники з торгівлі, завідувачі виробництва, технологи.

Семінар на базі Рівненської ОСС

22 - 23 червня 2010 р. з метою підвищення ефективності роботи коопмаркетів, підвищення конкурентоспроможності торговельної мережі та закладів ресторанного господарства в Рівненській облспоживспілці проведено дводенний семінар-навчання.

Семінар "УКС-Пайовий капітал"


7 квітня 2010р. в Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті відбулися семінарські заняття з керівними працівниками бухгалтерських служб, заступниками голів правлінь з кадрової та організаційно-масової роботи, спеціалістів з ведення пайового капіталу райспоживспілок, райспоживтовариств та викладачами інституту з даного питання.

Сторінка 18 з 18