Актуальні проблеми подальшого розвитку ресторанного господарства на засадах вітчизняного та зарубіжного досвіду обговорено нещодавно на засіданні кулінарної ради облспоживспілки.
У її роботі взяли участь окремі керівники районних кооперативних організацій, їх заступники з торгівлі, завідувачі виробництва, технологи.
Адреса проведення заходу – навчально-виробниче кафе "Меркурій" Хмельницького кооперативного інституту.
Під час теоретичної частини засідання його учасники переглянули відеосемінар з організації сервісу у престижних вітчизняних ресторанах і отримали кілька майстер-класів.
На практиці технолог севастопольської фірми ООО "Фуд-матрикс" разом з кухарями відпрацювали сучасні технологій приготування страв із застосуванням сучасних приправ та маринадів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |