Відповідно до постанови правління Укркоопспілки №22 від 15.07.2019 року з метою підвищення професійної майстерності фахівців ресторанного господарства споживчої кооперації України, поліпшення якості та рівня обслуговування, запровадження сучасних технологій та обміну передовим досвідом на базі ресторану «Пролісок» Тернопільської облспоживспілки 02-03 жовтня 2019 року був проведений конкурс кулінарної майстерності «GoldCoop-2019».
Мицу Наталія, кухар 4 розряду, кафе «Бістро» ПСК «Господарник СООР», була нагороджена дипломом в номінації "Кухар - шосте відчуття" з цим голова правління та відповідно правління Хмельницької обласної спілки споживчих товариств вітає переможницю.
Конкурс відбувся на високому професійному та організаційному рівнях. Участь у конкурсі взяли 11-ть учасників із різних областей України.
Вперше під час уже традиційного проведення Всеукраїнських конкурсів було організовано 2-х годинний тренінг і майстер-клас з новітніх технологій приготування і подачі кулінарних виробів, коуч-тренерами і майстрами Київської кулінарної академії “Chef's-Academy”.
Зокрема, ними було презентовано принципи візуалізації фудпейрінгу, як основи сучасного кулінарного мистецтва та продемонстровано практичні лайфхаки сучасної молекулярної кухні.
Участь у роботі конкурсу взяли перший заступник голови Правління Укркоопспілки- Людвічук М.В. голова правління Тернопільської облспоживспілки -Лазар М.П.