• DoahPoshanu1.jpg
  • DoahPoshanu2.jpg
  • DoahPoshanu3.jpg
  • DoahPoshanu4.jpg
  • Doshkatext1.png
  • Doshkatext2.png

Регіональний етап «Золото Хмельниччини-2019» Всеукраїнського конкурсу кулінарної майстерності «GoldCoop-2019»

22 серпня 2019 року відбувся ІІ етап регіонального етапу «Золото Хмельниччини-2019» Всеукраїнського конкурсу кулінарної майстерності «GoldCoop 2019» – власне кулінарний турнір. Компетентним журі було оцінено такі критерії страв як «Композиція», «Сенсорний аналіз та інноваційність», «Презентація та подача страви». За кількістю набраних балів було визначено переможців конкурсу та номінантів премій.

 

Окрім того, на заході кожен відчув себе в ролі журі, віддавши свої симпатії підписом на «Листку симпатій» конкурсанту, чия страва була найбільш до смаку та впободи. Той конкурсант, що отримав найбільшу кількість підписів став переможцем у почесній номінації «Вибір дегустаторів».
Цьогоріч цю номінацію було віддано Зозулі Валентині Миколаївні – кухарю V розряду кафе «Меркурій» Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.


Наразі представлена новітня конкурсна програма демонструє на меті вкотре підвищити рівень професійної майстерності фахівців ресторанного господарства, поліпшити якість та рівень обслуговування, впровадити новітні технології у громадське харчування, розкрити потенціал наших працівників та сприяти поширенню передового досвіду роботи у кооперативній мережі.


Правління Хмельницької облспоживспілки вдячне правлінню Дунаєвецького РайСТ, особисто голові правління Тимчишину Миколі Володимировичу, подружжю кооператорів Мельнику Олексію Анатолійовичу та Ярославі Владиславівні, які погодилося надати можливість провести цей конкурс на базі споживчого товариства Торговий комплекс «Leon», що є одним із провідних господарств ресторанного господарства Дунаєвеччини, впроваджує новітні технології приготування страв та рецептурні ноу-хау в меню, забезпечує високі показники господарсько-фінансової діяльності та належний рівень обслуговування населення.

На регіональному етапі кулінарну майстерність демонструють:
- Волочиське РайСТ - кухар 4 розряду, ресторану «Золотий колос» Мазур Тетяна Василівна, голова правління Слободянюк Віктор Васильович;
- Віньковецьке РайСТ - кухар 4 розряду, кафе «Мрія» Полякова Людмила Василівна, голова правління Слободян Олег Володимирович;
- Городоцьке РайСТ – кухар-кондитер 5 розряду підприємства споживчої кооперації «Мальва» Садовська Людмила Григорівна, голова правління Ярчак Анатолій Іванович;
- Дунаєвецьке РайСТ – кухар 3 розряду споживчого товариства «Леон» Щіпановська Наталія Володимирівна, голова правління Тимчишин Микола Володимирович;
- Ізяславське РайСТ – кухар 4 розряду ресторан «Горинь» Лавренюк Ольга Павлівна, голова правління Грейман Олена Сергіївна;
- Кам’янець-Подільське РайСТ – кухар 4 розряду кафе «Танюша» Ганущак Неля Миколаївна, голова правління Лайтер Світлана Миколаївна ;
- Славутське РайСТ - кухар 4 розряду ресторану «Україна» КП «Поділля» Балабат Тетяна Петрівна, голова правління Савчук Віра Романівна;
- Чемеровецьке РайСТ – кухар 4 розряду ресторану «Промінь» Куца Анастасія Вікторівна, голова правління Кравець Віктор Володимирович;
- Красилівське РайСТ – кухар 6 розряду ресторану «Колос» Терезюк Ірина Миколаївна, голова правління Ковальчук Руслан Володимирович;
- Теофіпольської РСС – кухар-кондитер кафе «Діброва» Базалійського споживчого товариства Ходзінська Ірина Петрівна, голова правління Літвінов Анатолій Анатолійович;
- Старокостянтинівське РайСТ - кухар 4 розряду Михальчук Галина Володимирівна, голова правління Пецух Василь Ярославович;
- Старосинявське РайСТ - кухар 5 розряду, кафе «Каштан» Крот Галина Олександрівна, голова правління Демянюк Ольга Володимирівна.
Установи та господарства Хмельницької облспоживспілки:
- ПСК «Господарник СООР» - кухар 4 розряду, кафе «Бістро» ПСК «Господарник СООР» Мицу Наталія Леонідівна;
- ХКТЕІ – кухар 5 розряду кафе «Меркурій», Зозуля Валентина Миколаївна.

 

Переможцем регіонального етапу «Золото Хмельниччини-2019» Всеукраїнського конкурсу кулінарної майстерності «GoldCoop 2019» стала Мицу Наталія Леонідівна - » - кухар 4 розряду, кафе «Бістро» ПСК «Господарник СООР» Хмельницької обспоживспілки, яка отримала гран-прі та виборола шанс перемогти в наступному всеукраїнському етапі конкурсу і гідно представити Хмельниччину серед інших областей.

І місце виборола Зозуля Валентина Миколаївна– кухар V розряду кафе «Меркурій» Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

ІІ місце зайняла Мазур Тетяна Василівна - кухар 4 розряду, ресторану «Золотий колос» Волочиського райспоживтовариства.

ІІІ місце дісталось Терезюк Ірині Миколаївні - кухарю 6 розряду ресторану «Колос» Красилівської райспоживспілки.

Проведений захід яскраво свідчить про те, що доцільно змінювати звичну для кожного робочу обстановку, обмінюватись досвідом, проводити зустрічі-семінари, хакатони та організовувати курси-навчання для вдосконалення кулінарної майстерності. Постійне прагнення бути самим собі конкурентом, найкращим в професії – це і є головні правила успішної людини в професії, соціумі та житті, коли успіх та перемога залежить тільки від тебе.