• DoahPoshanu1.jpg
  • DoahPoshanu2.jpg
  • DoahPoshanu3.jpg
  • DoahPoshanu4.jpg
  • Doshkatext1.png
  • Doshkatext2.png

Про збори Ради кулінарів.

6 жовтня 2017 року відбулися збори Ради кулінарів Спілки споживчих товариств в яких прийняли участь Бернадська Л.В. - перший заступник голови правління Споживспілки, Ковальська С.Є. – заступник голови правління Волочиського РайСТ, Бубенцова Л.П. – директор ПСК «Господарник» облспоживспілки, Шовдра І.М. – в.о. управляючої НВК «Меркурій» ХКТЕІ, Артемчук Г.М. – кухар кафе «Едем» КГХ Красилівської РСС, Булій Г.І. – технолог КГХ Славутського РайСТ.

Рада кулінарів розглянула питання про підсумки роботи закладів ресторанного господарства за 9 місяців, про завдання працівників галузі ресторанного господарства по розширенню асортименту та поліпшенню якості продукції, про підвищення кваліфікації працівників галузі, про методичні рекомендації Ради кулінарів працівникам галузі, різне.

Запропоновано всім РСС та РайСТ вжити заходів по нарощуванню обсягів діяльності всіма підприємствами галузі, підвищити ефективність їх роботи та культуру обслуговування.

Рада затвердила методичні рекомендації по впровадженню у виробництво асортименту кулінарних виробів, які демонструвалися РСС та РайСТ на обласному конкурсі кулінарної майстерності, що проходив у ресторані «Колос» Красилівської РСС 29 серпня 2017р.

Рада кулінарів має працювати як постійний методичний орган, надавати посильну практичну допомогу у виробництві кулінарних та кондитерських виробів, сприяти підвищенню професійних навичок молодих спеціалістів і тих хто цього потребує – відмітив голова правління Споживспілки Віктор Ростиславович Філіпчук.