Професійна майстерність кухарів визначена конкурсом.

29 серпня ресторан "Колос" міста Красилів гостинно прийняв кооператорів на обласному конкурсі "Кращий кухар споживчої кооперації 2017".

Свою майстерність у кулінарному виробництві продемонстрували колективи 11-ти кооперативних підприємств Хмельниччини.

Після детального ознайомлення та оцінки за 6-ма критеріями представленої на конкурс кулінарної продукції найвищої відзнаки "Гран-прі" удостоєний колектив кафе "Меркурій" Хмельницького кооперативно-торговельного економічного інституту, кухар 6 розряду кафе «Меркурій» Гришко Анастасія Ігорівна, ректор інституту Коваль Людмила Миколаївна.

1 місце зайняв колектив ресторану "Колос", Красилівської райспоживспілки. Кухар 5 розряду ресторану «Колос» комбінату громадського харчування Фоміна Зоя Василівна, голова правління Ковальчук Руслан Володимирович.

2 місця розділили колективи Волочиського райспоживтовариства – кухар 6 розряду комбінату громадського харчування Мазур Тетяна Василівна, голова правління Слободянюк Віктор Васильович

та Славутського райспоживтовариства - кухар 5 розряду ресторану «Україна» кооперативного підприємства «Поділля» Балабат Тетяна Петрівна, голова правління Савчук Віра Романівна;

3 місце зайняли колективи Городоцького райспоживтовариства – кухар 3 розряду ресторану «Весна» підприємства споживчої кооперації «Мальва» Копицяк Наталія Олександрівна, голова правління Ярчак Анатолій Іванович,

Ізяславське райспоживтовариство – кухар 4 розряду ресторану «Горинь» кооперативного підприємства «Маркет» Якуш Ірина Валеріївна, голова правління Грейман Олена Сергіївна,

Теофіпольська райспоживспілка – кухар 4 розряду споживчого товариства «Ювілейне 2012» Кратасюк Ніна Станіславівна, голова правління Літвінов Анатолій Анатолійович.

"За високий професіоналізм, вшанування українських традицій у кулінарному мистецтві" - Дунаєвецьке райспоживтовариство – кухар 3 розряду споживчого товариства «Дунаєвецький громхарч» Нікіфорук Ніна Миколаївна, голова правління Тимчишин Микола Володимирович.

"За високий професіоналізм, вишуканість та сучасний стиль у кулінарному мистецтві" - Кам’янець-Подільське райспоживтовариство – кухар 2 розряду кафе «Хвиля» споживчого товариства «Устя» Шаламова Сніжана Олександрівна, голова правління Дяконова Валентина Казимирівна.

"За високий професіоналізм та креативність у кулінарному мистецтві" - Чемеровецьке райспоживтовариство – кухар 6 розряду ресторану «Промінь» Мельник Наталія Михайлівна, голова правління Кравець Віктор Володимирович.

"За високий професіоналізм та еколого-натуралістичний стиль у кулінарному мистецтві" - Віньковецьке райспоживтовариство – кухар Зіньківського кооперативного підприємства Чумаченко Алла Іванівна, в.о. голови правління Слободян Олег Володимирович.

Як зазначив голова правління споживспілки Віктор Ростиславович Філіпчук - хочеться вірити, що і всі інші колективи підприємств ресторанного господарства споживспілки запозичать досвід у своїх колег, впровадять виробництво простих кулінарних виробів на підприємствах ресторанного господарства і у наступному конкурсі продемонструють своє мистецтво в цьому напрямку.