Світлої пам’яті Володимира Антоновича Засаднюка

23 жовтня 2015 року пішла з життя чудова людина, турботливий сім’янин, люблячий батько, перший заступник голови правління Спілки споживчих товариств Хмельницької області Засаднюк Володимир Антонович. Перестало битися серце невтомного трудівника, мудрого керівника, який до останнього дня переймався долею споживчої кооперації.

Народився Володимир Антонович 23 жовтня 1961 року в селі Гоголі Віньковецького району Хмельницької області.

Після служби в лавах Радянської армії, Володимир Антонович, з 1985 по 2010 рік працював в органах державної служби, де пройшов шлях від старшого методиста обласного управління культури до заступника голови Хмельницької міської ради, обирався депутатом міської ради.

З 2013 року Засаднюк В.А. перейшов на роботу в систему споживчої кооперації області, де обіймав посаду першого заступника голови правління Спілки споживчих товариств .

Володимир Антонович був людиною самовідданої вдачі, доброти і як професіонал, встигав усюди і скрізь: працювати, спілкуватися і допомагати рідним, колегам, друзям. Саме про це говорять усі хто його знав. Він умів не тільки працювати, а й відпочивати, був людиною, яка вміла захоплювати, зацікавлювати своїми ідеями інших, мав талант поета, його теплі, веселі, дотепні слова ще довго будуть згадувати працівники споживчої кооперації.

Боляче, гірко, важко прийняти цю втрату. Віримо, у серці кожного, хто знав Володимира Антоновича Засаднюка, залишиться добрий і теплий спогад про нього. Правління Спілки споживчих товариств Хмельницької області та обком профспілки працівників споживчої кооперації глибоко сумують з приводу передчасної смерті Засаднюка Володимира Антоновича та висловлюють співчуття Людмилі Яківні, Тетяні Броніславівні та Марії Володимирівні з приводу важкої втрати – смерті сина, чоловіка та батька.