Звітно-виборну кампанію розпочато

На виконання постанови XV (позачергового) з'їзду споживчої кооперації області, постанови Правління Укркоопспілки №1 від 14.08.2013р. “Про Заходи з підготовки та проведення звітів і виборів органів управління і контролю кооперативних організацій системи Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств у 2013-2014 рр.” в системі споживчої кооперації Хмельниччини проходиться звітно-виборна кампанія.

29 жовтня 2013 р. в Кам’янець-Подільському районному споживчому товаристві проведено збори уповноважених, на яких головою правління обрано Дяконову Валентину Казимирівну.

Участь в зборах взяли депутат Верховної Ради Володимир Мельниченко, голова правління Хмельницької облспоживспілки Віктор Філіпчук, міський голова Михайло Сімашкевич, заступник голови райдержадміністрації Павло Довгопол, помічник народного депутата Сергій Тимчук.

Кандидатура Дяконової В.К. рекомендована правлінням спілки споживчих товариств Хмельницької області, попередньо була обговорена на дільничних зборах та затверджена на зборах уповноважених.

Правління спілки споживчих товариств Хмельницької області вітає з обранням Дяконову Валентину Казимирівну та бажає подальшої плідної роботи.